Privacybeleid

Wij respecteren de privacy van onze gebruikers.
Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt
en in overeenstemming met de Wet Bescherming Persoonsgegevens en de Telecommunicatiewet.

De website www.country-chic.nl wordt beheerd door www.mijnwebwinkel.nl. Country Chic is de
verwerkingsverantwoordelijke voor de verwerking van jouw persoonsgegevens in de zin van de
Wet Bescherming Persoonsgegevens 

Onze gegevens;
Country Chic
Prinses Catharina-Amaliastraat 4
6971GN Brummen
KvK; 74822047

Welke gegevens verzamelen we?
Country Chic verbindt zich ertoe enkel die persoonsgegevens te verzamelen en te verwerken die noodzakelijk zijn voor de doeleinden waarvoor zij worden verwerkt:

Persoonlijke identificatiegegevens (geslacht, naam, voornaam, adres, inloggegevens);
Contactgegevens (bedrijf, telefoonnummer, faxnummer en e-mailadres);
Elektronische identificatiegegevens (IP-adres, cookies);
De informatie die je aan ons verstrekt via onze website worden uitsluitend gebruikt;

Klantbeheer: klantenadministratie, orderbeheer, leveringen, facturatie, controle van de kredietwaardigheid, ondersteuning, klachtenbewaking en het versturen van nieuwsbrieven;
Bescherming tegen fraude en overtredingen; en
Beheer van geschillen;
Gepersonaliseerde marketing, reclame en nieuwsbrief indien je hiermee uitdrukkelijk hebt ingestemd. In dat geval staat het je te allen tijde vrij jouw toestemming in te trekken.
Je gegevens zijn enkel en alleen voor/door 
Country Chic toegankelijk en worden
maximaal 7 jaar bewaard om aan onze wettelijke verplichting te voldoen of tot je aangeeft dat we ze kunnen verwijderen. 

Door de gegevens aan ons te verstrekken geef je ons toestemming om de gegevens voor
bovengenoemde doeleinden te gebruiken.
Bovendien zijn een aantal van deze gegevens noodzakelijk voor de uitvoering van een bestelling,
als wij die voor jou gaan uitvoeren.
De gegevens worden opgeslagen op de beveiligde servers van onze webbeheerder; Mijn Webwinkel.
Een verwerkers overeenkomst is conform voorschrift A.V.G. wetgeving schriftelijk overeengekomen
tussen 
Country Chic en de web beheerder van Country Chic
Je hebt het recht om informatie te krijgen over de verwerkingsdoeleinden, de categorieën persoonsgegevens die verwerkt worden en de ontvangers van de persoonsgegevens.

Je kunt slechts beroep doen op het recht om jouw gegevens te wissen wanneer:

Jouw persoonsgegevens niet langer nodig zijn voor de doeleinden waarvoor zij zijn verzameld of verwerkt;
Jij je toestemming intrekt en geen andere rechtsgrond bestaat voor de verwerking;
Bezwaar wordt gemaakt tegen de verwerking en geen prevalerende dwingende gerechtvaardigde gronden voor de verwerking bestaan;
Wanneer de persoonsgegevens onrechtmatig zijn verwerkt;
Jouw gegevens moeten worden gewist overeenkomstig een wettelijke verplichting.
Communicatie
Wanneer je een e-mail of andere berichten naar ons verzendt, is het mogelijk dat we die berichten bewaren.
Soms vragen wij je naar jouw persoonlijke gegevens die voor de desbetreffende situatie relevant zijn.
Dit maakt het mogelijk jouw vragen te verwerken en jouw verzoeken te beantwoorden.

Aanpassen/uitschrijven communicatie
Als  je jouw gegevens aan wilt passen of jezelf uit onze bestanden wilt laten halen, kun je
contact met ons op nemen.

Social media
We willen het voor jou graag zo gemakkelijk mogelijk maken om de content van onze
website te delen via social media.
Dit kan door middel van de social media button van Facebook.

Cookies
Analytische cookies stellen ons in staat om het websitebezoek te meten. Deze statistieken geven ons inzicht in hoe vaak onze website wordt gebruikt, naar welke informatie bezoekers op zoek zijn en welke pagina’s het meest worden bezocht. Hierdoor weten we welke website onderdelen populair zijn en op welke plekken we onze website kunnen verbeteren. We analyseren en verbeteren de website continu om de ervaring voor bezoekers zo prettig mogelijk te maken. De statistieken die we verzamelen kunnen we niet herleiden naar personen. Deze gegevens worden dus altijd anoniem gebruikt. We maken gebruik van Adobe Analytics en Google Analytics om inzichten te verkrijgen uit de data. De analytische cookies plaatsen we altijd bij een bezoek aan onze website.

Analytische cookies verzamelen onder andere de volgende gegevens:

Het bijhouden van het aantal bezoekers op onze webpagina’s.
Het bijhouden van de duur van het bezoek.
De uitgevoerde zoekopdrachten op de website.
Gegevens over je browser en apparaat waarmee je onze website bezoekt, zoals besturingssysteem en schermgrootte.
De manier waarop je op onze website terecht bent gekomen, bijvoorbeeld of je op één van onze advertenties heeft geklikt of op een link in een e-mail.

Cookies uitzetten
De meeste browsers zijn standaard ingesteld om cookies te accepteren, maar je kunt je browser opnieuw
instellen om alle cookies te weigeren of om aan te geven wanneer een cookie wordt verzonden.
Het is echter mogelijk dat sommige functies en –services, op onze en andere websites,
niet correct functioneren als cookies zijn uitgeschakeld in jou browser.

Vragen en feedback
We controleren regelmatig of we aan dit privacybeleid voldoen.
Als je vragen hebt over dit privacybeleid, kun je contact met ons opnemen of een email sturen aan; info@
Country Chic.nl.

Tevens behouden wij ons het recht voor wijzigingen in deze privacyverklaring aan te brengen.

Disclaimer
De koper en/of bezoeker erkent uitdrukkelijk dat alle rechten van intellectuele eigendom van weergegeven informatie, 
mededelingen of andere uitingen met betrekking tot de producten en/of de internetsite 
berusten bij 
Country Chic  haar toeleveranciers of andere rechthebbenden.

Onder intellectuele eigendomsrechten worden verstaan teksten-, foto-, auteurs-, merk-, tekeningen- en
modellen­rechten en/of andere intellectuele eigendoms rechten, waaronder al dan niet
octrooieerbare technische en/of commerciële know-how, methoden en concepten.

Het is de koper en/of bezoeker van de website verboden gebruik te maken van en/of wijzigingen aan te brengen in de intellectuele eigendomsrechten zoals beschreven in dit artikel, als bijvoorbeeld
verveelvoudiging, distribueren, vermenigvuldigen, doorsturen, bewerken of zonder uitdrukkelijke
voorafgaande schriftelijke toestemming van 
Country Chic, haar toeleveranciers of andere rechthebbenden, tenzij het louter gaat om privé gebruik van het product zelf.

© 2012 - 2022 Country Chic | sitemap | rss